We use cookies to communicate with your browser and identify who you are. You can read more about exactly what we use them for or hide this message
  • Language
  • Currency
Campaign cover image

Sd.se på Tradera

Sd.se på Tradera

Campaign owner

Låt oss tillsammans skapa en site som berättar om vår svenska demokrati och dess värden.

Var med och finansiera ett köp av domänen sd.se

Låt oss tillsammans skapa en site som berättar om vår svenska demokrati och dess värden.

Finansiera tillsammans med mig och nyhetssajten "Inte rasist men" ett köp av domänen sd.se. Bara tillsammans kan vi vinna den pågående domänauktionen på Tradera! Budgivningen avslutas 21 jan 11:01.

Tanken är att skapa en site som visar att Sverige är till för alla svenskar. Oavsett kön, sexuell läggning, ålder, etnicitet och etnisk tillhörighet. Allt det som den svenska demokratin i grunden går ut på. Vad vi i detalj ska göra med domänen (om vi vinner) är dock en diskussion vi får ta då – nu gäller det att vinna!

Här är alltså dealen. Vinner vi får vi adressen SD.se, bara det en fantastisk rolig grej. Vinner vi inte skänker vi pengarna till den antirasistiska rörelsen Tillsammansskapet som över hela landet på gräsrotsnivå jobbar för sammanhållning mellan människor med olika bakgrunder och identiteter.

Så vad kan gå fel? Svaret är att vi inte har något att förlora. Bara tillsammans kan vi åstadkomma detta.

Alla som är med kommer bjudas in till en Facebookgrupp där vi kan diskutera vad vi skall göra med domänen.

Du som innan dagens datum (14/1) gjort ett bidrag men sedan sammanslagningen med sajten Inte rasist men... inte längre hyser viljan att stödja vår sak får pengarna tillbaka.

http://tillsammansskapet.se https://www.interasistmen.se http://www.tradera.com/item/344477/223983189/domannamnet-sd-se-doman

Campaign owner