$
We use cookies to communicate with your browser and identify who you are. You can read more about exactly what we use them for or hide this message
  • Language
  • Currency
Campaign cover image

Nosebleed Studios antologi 2013

Nosebleed Studios antologi 2013

Campaign owner

Vi i det svenska mangatecknarkollektivet Nosebleed Studio är i full gång med vår nästa antologi! Denna gången har vi Sverigetema och vi vill trycka så många böcker som möjligt för att sprida svensk...

Vi i det svenska mangatecknarkollektivet Nosebleed Studio är i full gång med vår nästa antologi! Denna gången har vi Sverigetema och vi vill trycka så många böcker som möjligt för att sprida svensk...

Nosebleed Studio är Nordens främsta mangastudio, grundad 2006. Vi fyra aktiva medlemmar är Joakim Waller, Catarina Batista, Natalia Batista och Alice Engström. Genom åren har vi blivit publicerade både nationellt och internationellt med bl.a. ...strippserien ”Mia min Mia” av Catarina Batista (i Sydsvenskan, 2009), ...barnmangan ”Mjau!” av Natalia Batista (utgiven av Kabusa Böcker, 2010), ...ungdomsmangan ”Ein Lied für Elise” av Natalia Batista (utgiven av tyska Tokyopop, 2010) ...självbiografin ”August in June” av Alice Engström (utgives av Galago, 2013) och mycket mer! Läs mer om oss på vår hemsida . Där kan du också läsa flera av våra serier gratis och köpa våra tidigare böcker i vår webbshop.

Omslag

Som tidigare år vill vi berika världen med mer fantastisk svensk manga och sitter just i detta nu och arbetar med det sista innan tryck! Vår nya antologi (med planerat släppdatum i slutet av april) har tema Sverige och kommer innehålla följande serier:

Hearts_of_Midsummer

_”Heats of Midsummer” _av Natalia Batista Julia tvingas fira midsommar i sin hemby med barndomsvännen Dennis familj. De har inte setts på två år och sist de sågs erkände han att han gillar henne. Pinsamt! Hur skall detta gå? Kommer detta bli en midsommar som hon minns för alltid eller bara vill glömma?

Crying_Wolf

_”Crying Wolf” _av Catarina Batista På orten där Karl-Erik bor ses vargen som ett hot och när hans far till slut låter honom följa med på vargjakt blir han överlycklig, trots att det inte är helt lagligt. Allt för att skydda boskap och barn och få berömmelse i byn, men till vilket pris? Och är Karl- Erik redo att betala detta pris?

LEO

”Leo” av Joakim Waller Leo är osynlig, eller åtminstone känns det så. Och det trivs han med, så länge han slipper andras ögon på sig. Men plötsligt vänds hans värld uppochner när han paras ihop med Linnea för att göra ett skolarbete! Utöver serier kommer boken även innehålla illustrationer och bonusmaterial. Hela arbetsprocessen kan ni följa på vår facebooksida. Snälla, hjälp oss samla ihop pengar till trycket! Genom att ge minst 150 kr får du dessutom ett eget exemplar av boken direkt på posten! Ger du mer än så finns det även fina prylar att få, så som bokmärken, pins, klistermärken, prints och t.o.m. originalbilder! Originalbilder med förvalt motiv (minst 500 kr) innebär att du får en fin tuschad svartvit originalbild i A5-storlek med ett motiv som vi väljer. Du får dock välja vem av oss du vill ha en bild från. Originalbilder med valfritt motiv (minst 700 kr) innebär att du får en fin tuschad svartvit originalbild i A4-storlek med ett motiv som du får välja, och från vem av oss. Motivet får innehålla en eller två figurer, och både fanart, dina egna karaktärer eller någon av våra är helt upp till dig vad du väljer! Tack för ditt stöd, med din hjälp kan vi sprida bra svensk manga!

Campaign owner