We use cookies to communicate with your browser and identify who you are. You can read more about exactly what we use them for or hide this message
  • Language
  • Currency

Flippin' Burgers

Flippin' Burgers

Campaign owner

Hamburgerbar som serverar burgare av färsk egenmald färs och nybakat bröd från lokalt bageri, med egengjorda milkshakes och kvalitetsöl från USA och världen.

Hamburgerbar som serverar burgare av färsk egenmald färs och nybakat bröd från lokalt bageri, med egengjorda milkshakes och kvalitetsöl från USA och världen.

Hamburgare är enkel mat som säljs överallt, från gatukök till fina restauranger. Det enda som egentligen behövs är en bra färs och ett gott bröd. Trots det är det närmast omöjligt att gå ut och äta en bra burgare i Sverige. De flesta serverar prefabricerade frysbiffar och det finns väldigt få kvalitetshamburgare lagade från grunden, med omsorg om råvaror och tillagning. De få som finns kostar av någon anledning uppåt 180 kr och mer. Efter en längre tid av frustration bestämde jag mig för ca ett år sedan att försöka själv. Visionen var ett hak där burgaren och dess kvalitet står i centrum, en plats där exklusiviteten finns i smak, konsistens och kvalitet på hamburgaren – inte i priset. Inga frysbiffar, inget prefab, inga tillsatser – bara genuin enkel matlagning. För tillfället letar jag lokal och planen är att öppna under hösten. Om du delar min frustration över burgarutbudet och tycker det här verkar vara ett roligt projekt finns det nu möjlighet att stödja tillkomsten av Flippin' Burgers. Du som bidrar med 150 kr eller mer får ett presentkort med ett 2 för 1 erbjudande på valfri hamburgermeny. Du betalar alltså 150 kr idag, tar med dig en kompis när Flippin’ Burgers har öppnat och får en meny gratis som tack för din insats nu. Vad får du ut av det? - Evig kärlek från mig - Delaktighet i ett kul projekt som du förhoppningsvis tror på - En saftig burgare på nymald färs och nybakat bröd med sköna pommes till Vad får jag ut av det? - Glädjen av att det finns sådana som du som tror på projektet, uppskattar riktiga burgare och generöst förbetalar en burgare som ju faktiskt inte finns än - En intäkt nu för en framtida kostnad vilket stärker likviditeten i investeringsskedet - Ett första test av efterfrågan och kontakt med kunden – du! - Kundtillströmning i öppningsskedet - för varje förbetald burgare ger 2 för 1-erbjudandet också en prognos om förväntad försäljning på åtminstone 1 burgare till Vill du veta mer? Kolla in filmen ovan eller presentationen av Flippin' Burgers här: Flippin- Burgers. Följ gärna fortsättningen av projektet på: Magasin Morberg.

Campaign owner